ST. JOAN 2017

Revetlla i/o Cap de Setmana de Ioga a la Natura
ST. JOAN CONSCIENT
La Comademont 23, 24 i 25  de juny de 2017


Et proposem passar un St. Joan diferent i conscient, en plena natura, lluny dels petards i els sorolls. En una nit com aquesta et convidem a explorar la teva pròpia essència i a connectar amb la propia magia interna. Per això hem preparat una nit de foc, jocs, dansa, cant i celebració, tot recuperant l’essència original d’aquesta festa que vol donar la benvinguda al solstici d’estiu. 
I la resta del cap de setmana, relaxació, tranquil·litat i connexió tot practicant ioga a la natura. El programa també inclou excursions, creativitat, tècniques de massatge, ioga amb arbres, etc.. Tot això en un entorn privilegiat: el parc natural de la zona volcànica de La Garrotxa, a la masia “La Comademont”.


PROGRAMA*:

Revetlla: Us proposem una nit màgica i diferent, on tornar a l’essència de la celebració del St. Joan, connectant amb el foc, les estrelles, el joc, els cants i les danses.  Un espai per recuperar l’esperit alegre, festiu, innocent i en harmonia amb els  elements, tot  oblidant-nos de les nostres màscares, i atrevint-nos a ser i gaudir qui de debò som. 
Cap de setmana de ioga a la naturaaprofitant la natura de l’entorn treballarem amb âsanapranayama, meditació, bandhes, relaxacions, excursions i passejos, tècniques de massatge, creativitat,  etc.. per  recuperar el centre, la calma i la connexió amb nosaltres mateixos i amb la natura.


*Totes les activitats són opcionals


La casa:

La Comademont és una masia del segle XIII restaurada per poder gaudir de tots els seus espais i llocs.
Està situada al terme municipal de Batet de la Serra, dins mateix parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, comarca famosa pels seus més de 30 cons volcànics i pedreres basàltiques, a uns 720 metres d'altura sobre el nivell del mar.
La casa disposa d’una gran sala per als nostres tallers, amb terra de fusta, habitacions àmplies amb lliteres amb una capacitat total de 50 persones, dos salons amb sala d'estar, biblioteca i sala de jocs, amplis camps oberts als Pirineus, piscina situada en un dels prats que envolten la casa i era convertida en pati. 
Un dels punts fort de la Comademont és la cuina vegetariana, on regna el tracte càlid i familiar per sentir-se com a casa. I l'entorn amb la natura és immillorable. Podeu visitar la seva pàgina web: http://www.lacomademont.com/ca/inici.html.

PREUS (tot inclòs, allotjament, àpats i activitats) :

  • Revetlla + sopar 56 €
  • Revetlla+ sopar+esmorzar+dormir: 77 €
  • Revetlla (dv tarda -dsb desprès de dinar, inclou activitat del mati):107 €
  • Retir  (dissabte matí a diumenge desprès de dinar): 143 €
  • TOT complet (divendres tarda a diumenge desprès de dinar): 214 €

*Si tens cap necessitat especial a l'hora de dormir o menjar (intoleràncies, al·lèrgies, etc..) fes-nos-ho saber per que la teva estança sigui el millor possible.

INSCRIPCIONS:
Enviant un mail a info@tallerdeiogapremia.cat o trucant al 93 751 3325. Per fer la reserva cal fer un ingrès de 30 € en concepte de paga i senyal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario